Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

IJsvogelwerkdag in de Warandeputten te Moerbrugge (Oostkamp) AFGELAST

14 maart 2020van09:30 - 17:00

Ingevolge de dreiging van het Corona-virus is door Natuurpunt beslist dat alle activiteiten, cursussen, samenkomsten, vergaderingen en gezamenlijke beheerswerken van Natuurpunt per direct afgelast zijn. De natuurgebieden blijven uiteraard wel open voor een gezonde wandeling. 

We hopen dat u en uw familie gespaard kunnen blijven van het virus, en dat we op een volgende werkdag of activiteit elkaar in goede gezondheid kunnen ontmoeten.

Dank zij jouw hulp kan de IJsvogel, onze mascotte van de Warandeputten, terug een rijke kroost groot brengen in hun broedwand.
We leven ons verder uit met hakhoutbeheer zodat het gebied er weer picobello bij ligt om de vele honderden bezoekers te ontvangen.
De lentekriebels laten zich voelen en de IJsvogels en baltsende buizerden laten zich ongetwijfeld bewonderen. Kom mee genieten!
Afspraak: ter plaatse aan de kijkhut bij de IJsvogelbroedwand. Parkeergelegenheid langs de  Westdijk aan brug Moerbrugge over kanaal Gent-Brugge); later op de dag vind je ons mogelijk langs de Rivierbeek of elders in het gebied.
Meebrengen: werkhandschoenen en bij nat weer laarzen. Natuurpunt zorgt voor drank en versnaperingen; breng zelf eventueel lunch mee.
Meer info: NP Oostkamp 0476 50 50 11; www.valleivandezuidleie.be

IJsvogel 1 1

Share with:


Gegevens

Datum:
14 maart 2020
Tijd:
09:30 - 17:00